Топ-5 порад правильної підготовки отвору для монтажу секційних гаражних воріт

     Якщо ви вирішили замовити секційні гаражні ворота в Луцьку для свого гаражу, складу, терміналу або іншого об'єкта, то необхідно, перш за все, грамотно підготувати отвір. Причому зробити це потрібно перед тим, як проводити замір розміру отвору для майбутніх воріт. Тоді секційні гаражні ворота точно відповідатимуть розміру отвору, їх монтаж не викличе жодних труднощів, а експлуатація принесе тільки комфорт і зручність протягом тривалого часу.
Foto #1

Топ-5 порад для правильної підготовки отвору:

 - Отвір повинен мати прямокутну форму. Поверхня площини отвору повинна бути гладкою та рівною, без сколів, тріщин, западин та напливів штукатурного розчину.

 - Відхилення поверхні отвору по осях вертикалі та горизонталі не повинно перевищувати 1,5 мм на 1 метр (у сумі не більше 5 мм). Ніякі перешкоди не повинні заважати руху воріт, тому звільніть отвір від будівельних конструкцій, елементів вентиляції та трубопроводу.

  - Максимальний перекіс рівня підлоги повинен становити трохи більше 3 мм.

 - Якщо говорити про матеріали, з яких складається проріз, то найкращими для кріплення воріт будуть бетон, повнотіла цегла, піноблок. Якщо проріз виконаний із щілинної цегли, його необхідно попередньо оштукатурити по маяках і кріпити секційні ворота в розчинний шов.

      У разі відсутності отвору (що нерідко зустрічається у побутових гаражах старої споруди) рекомендуємо зварити П-подібну рамку з профтруби перетином 100х60 або 100х100 мм. При цьому важливо витримати необхідні розміри для притолоки (мінімум 120 мм) та запліч гаража (мінімум 150 мм). Якщо в секційні ворота буде вбудована хвіртка, притолока повинна бути не менше 220 мм. Ця ж вимога правильна і для секційних воріт площею більше 8 м кв, оскільки знадобиться встановлення торсійних пружин.


Замовити секційні ворота

     Якщо отвір відповідає всім заявленим параметрам, можна приступати до вимірювання. У разі виникнення труднощів, ви завжди можете звернутися до наших фахівців: вони проконсультують, докладно дадуть відповіді на ваші запитання, допоможуть правильно підготувати отвір і здійснити його точний замір. У компанії «ТестумUA» ви можете замовити секційні ворота потрібного вам виду, розміру, дизайну за найвигіднішою ціною. Для мешканців Луцька та області ми також можемо запропонувати послуги з встановлення воріт спеціалістами нашої сервісної служби з доставкою конструкцій та гарантією на зроблені роботи.

За додатковою інформацією звертайтеся до наших менеджерів за телефонами: