ОБЛАШТОВУЄМО ПОБУТОВИЙ ГАРАЖ У ЗАКАРПАТТІ ЗА ДОСТУПНОЮ ЦІНОЮ.

Питання «скільки коштує?» супроводжує нас на кожному кроці. Іноді доводиться йти на компроміси та шукати продукцію, яка відповідає бюджету, а не уявленням про комфорт.

Ми аналізуємо результати за запитом «гаражні ворота ціна Закарпаття» та обираємо найкращий варіант. В 4 випадках з 5 ним стає продукція виробника GANT.

Якщо бажаємо зекономити, обираємо гаражні ворота зі стандартним дизайном. Їх зовнішня поверхня покрита антикорозійною порошковою фарбою біло-сірого чи коричневого кольору. Оцинковані деталі гарантують відкривання без збоїв. Зсередини гаражні ворота пофарбовані в біло-сірий колір.

Foto #1

Якщо бюджет дозволяє змінити конструкцію, замовляємо хвіртку, обираємо місце розташування вікон чи встановлюємо вентиляційні решітки. Про комфортний доступ хатнього улюбленця турбуються лази для котів. R-Premium пропонує широкий асортимент додаткових аксесуарів, щоб готові ворота відповідали конкретним потребам. Якщо є питання до якості продукції чи виникає необхідність в замовленні персонального проекту, звертаємось до менеджера та обговорюємо деталі телефоном або онлайн.

КРИТЕРІЇ ФОРМУВАННЯ ВАРТОСТІ

З GANT ми платимо за особистий комфорт, а не послуги посередників. Компанія пропонує замовити гаражні ворота однієї з трьох конфігурацій: секційні, орні та відкатні. Кожен продукт працює 25 000 циклів перед першим технічним оглядом.


Кінцева вартість гаражних воріт – це показник, який залежить від кількох критеріїв. На нього впливають:

  • базові характеристики – ширина, висота та вага полотна;
  • тип управлення – вручну чи за допомогою приводу автоматики;
  • зашивка полотна – профнастил, сєндвіч-панелі Рітерна, прозорі секції;
  • дизайнерське оформлення – аплікація, фарбування, вікна;
  • тип фурнітури – стандартний чи «антикорозійний пакет»;
  • наявність та кількість можливих додаткових опцій.

Foto #2

Залишаємо менеджеру електронний лист з поміткою «Секційні ворота ціна», щоб отримати розрахунок вартості готового продукту з доставкою та установкою. Компанія виготовить для нас потрібну модель за 3-6 днів. Менеджер назве терміни та умови доставки за адресом. В шоу-румі компанії Вам запропонують великий асортимент приводів автоматики від європейських виробників – ROGER, BFT, NICE та GANT.

КОМПЛЕКТ СЕКЦІЙНИХ ВОРІТ

Ми можемо зекономити вільний простір та обрати конструкцію, яка відкривається вертикально. Секційні ворота гарантують нам теплозахист і герметичність гаражу. Для їх виготовлення виробник зазвичай використовує оцинковані деталі та тришарові сендвіч-панелі. Щоб отримати відповідь на запит «гаражні ворота ціна Закарпаття» Вам достатньо вказати розміри отвору у відповідній формі на сайті.


GANT Plus пропонує готовий до монтажу комплект секційних воріт, який включає такі компоненти:

  • сендвіч-панелі для зашивки полотна;
  • оцинковані центральні та бокові петлі;
  • верхні, нижні кронштейни;
  • фальшпанель з ущільнювачем;
  • кронштейни, які регулюються.

Foto #3

За безпечну експлуатацію відповідають подвійні троси та пружини. Полотно не впаде та не перекоситься. Ми можемо не переживати про особисту безпеку.

ВОРОТА В ШОУ-РУМІ

Вам випав унікальний шанс познайомитись з усім багатством варіантів облаштування приватного гаража. Побачити орні, відкатні та секційні ворота в одному місці дозволяє шоу-рум компанії TESTUM-UA. Компанія відкрила його для клієнтів з Закарпатської області для вибору найкращого варіанту облаштування побутового гаража. Тестум-ЮА працює за адресою: проспект Свободи, 42, м.Ужгород.

Щоб дізнатись попередню інформацію про вартість конструкції, залишаємо менеджеру компанії листа з запитом «гаражні ворота ціна Закарпаття». У відповідь отримуємо детальний розрахунок по індивідуальному розміру. Виробник пропонує Вам великий вибір стандартних моделей. Максимальний розмір воріт GANT Plus – 5000 x 3080 мм.

Як замовити гаражні ворота з доставкою у Закарпатську область?

зателефонувати менеджеру компанії, оформити заявку на замір;

дізнатись розміри отвору, обрати тип конструкції;

дочекатись, поки R-Premium виготовить потрібну модель;

зустріти майстрів компанії у вказаний час;

перевірити працездатність воріт та почати використання гаражу.

Foto #4

Вас також можуть зацікавити наші інші фірмові продукти. Секційні ворота, Промислові ворота, Автоматика для розпашних воріт, Автоматика для відкатних ворітРолети захисні.

ЗАМОВИТИ РОЗРАХУНОК